Спортивно-туристичний комплекс «ХОРТ»
Клуб (068) 811-22-55
Готель (068) 011-22-55
Запоріжжя
вул. Сергія Синенка 63a
  • Українська
  • Новини

    Кубок “Хорт” 2021

    18-19 вересня у КНТ “Хорт” пройшли щорічні змагання “Кубок “Хорт” 2021″. У змаганнях взяли участь 113 гравців із різних міст України: Київ, Харків, Запоріжжя, Дніпро, Генічеськ, Нікополь, Полтава, Нова Каховка, Кропивницький, Одеса, Кременчук, Зеленодольськ, Вільногірськ, Кам’янське, Маріуполь, Вознесенськ.

    Ігри були напруженими, перший день змагань затягнувся аж до 22:00. Кожен прагнув підтвердити свою майстерність та набути нового досвіду, бо для більшості юних тенісистів це одні з найперших змагань після літніх канікул, за яких — хто готувався до сезону, хто відпочивав.

    Але рахунки та результати кажуть самі за себе! Навіть влітку діти тренувалися та покращували свої навички.

    Цього року ми провели змагання саме для підростаючих чемпіонів, аби звернути увагу суспільності на актуальність та серйозність настільного тенісу серед дітей.

    Розіграно 6 комплектів нагород та заохочено тих, хто показував круті результати, плідно працював протягом зустрічей та навіть встановлював рекорди клубу “Хорт” та області!

    Оригінальні кубки, медалі, грамоти, фірмові пам’ятні футболки із символікою клубу та змагань, найстаршій категорії переможців — і грошові винагороди.

    Дякуємо учасникам за інтерес до змагань, Федерації настільного тенісу України та Запорізької області за підтримку, суддям та тренерам учасників. Ви — наша сила! Дякуємо за змогу разом із вами популяризувати настільний теніс та проводити такі круті змагання.

    До нових зустрічей!