Спортивно-туристичний комплекс «ХОРТ»
Клуб (068) 811-22-55
Готель (068) 011-22-55
Запоріжжя
вул. Сергія Синенка 63a
  • Українська
  • Настільний теніс для дітей

    Сучасні діти дуже активно ростуть, розвиваючись кожної миті. Завдання батьків — створити всі умови для всебічного та комплексного розвитку, де є місце навчанню, спорту, розвагам та відпочинку.

    Гра в настільний теніс вирішує відразу декілька важливих завдань:

    Фізичний розвиток

    На тренуваннях приділяється увага загальній та спеціальній фізичній підготовці. Діти обов’язково виконують основну розминку та тренують задіяні у грі групи м’язів. А це ноги, руки, прес, спина. Також приділяється увага реакції, концентрації та дрібній моториці. Покращуючи ці навички діти будуть активними та зосередженими. Розвиток дрібної моторики допоможе добре писати та друкувати, що дуже важливо у майбутньому.

    Мотивація

    Настільний теніс передбачає змагальний процес. Тому діти змалечку готуються до конкуреції, відчувають жагу до перемоги і у подальшому вміють відстоювати себе та впевнено йдуть до омріяної мети.

    Відпочинок

    Під час навчального процесу у школі діти багато думають, формують думки. На тренуваннях працює тіло, загострюється реакція. Таким чином відбувається правильна заміна діяльності: від розумової до фізичної. Це забезпечує відпочинок однієї півкулі мозку і навантаження на іншу. Діти, які чергують свої активності, значно швидше виконують важливі завдання, активні та заохоченні до розвитку.

    Дисципліна

    Вміння орієнтуватися у часі, сплановувати свій день завчасно і виконувати вказівки також вчить секція з настільного тенісу. Вмотивована дитина буде вчасно виконувати домашнє завдання і організовувати свій день, коли знає — «о 17:00 маю тренування». А вже тут тренери виховують розуміння таймінгу, плану та пильно контролюють виконання поставлених завдань.

    Спортивний розвиток

    Тренування з настільного тенісу передбачає участь у турнірах та чемпіонатах. Ми виховуємо чемпіонів, які будуть заявляти про себе як на міських, регіональних так і на всеукраїнських та міжнародних змаганнях!

    Ми запрошуємо дітей від 6-ти років на тренування з настільного тенісу у клуб “Хорт”. Пробні безкоштовні тренування відбуваються у вівторок та четверг о 17:00.

    Ми знаходимося: вул. С. Синенка 63А

    Запис: 068 811 2255